Blije kinderen bij Otterlo Events
Blije kinderen bij Otterlo Events (Foto: Ice Solutions )

Otterlo leert kids schaatsen

Otterlo Events, aan de Mosselsepad 28 heeft van 1 februari tot en met 21 februari een Indoor schaatsbaan liggen. Voor de basisschoolkinderen in de gemeente Ede en de omliggende dorpen worden er gratis schaatslessen verzorgd. Deze lessen zijn bedoeld om ook de jonge generatie de kunst van het schaatsen aan te leren.

Otterlo - ''Mensen verbinden door middel van indoor of outdoor activiteiten is wat wij nastreven. Normaal gesproken organiseren wij personeel, familie en groeps- uitjes maar we wilde ook wat terug doen voor Otterlo”, vertelt Wiebe van der Leij manager bij Otterlo Events. ''Toen kwam het idee om door een indoorschaatsbaan de verbinding te maken met Ede en andere omliggende dorpen. Kinderen moeten elkaar weer ontmoeten en dat kan bij ons op de schaatsbaan.”


Ericaschool

Basisscholen in onder andere Otterlo, de Valk, Kootwijkerbroek, Lunteren, Barneveld en Ede hebben zich aangemeld en gaan in februari met hun groepen 3 en 4 het drieweekse schaatslesprogramma volgen.

Truus Spoelder van de Ericaschool in Otterlo vertelt over het schaatslesproject ''Wat een geweldig initiatief! Kinderen kennis laten maken met schaatsen en het ze ook nog leren. Hoe leuk is dat!”


Niet alleen voor kinderen

Wiebe geeft aan dat plezier op de schaatsbaan niet alleen voor kinderen leuk is maar dat de “oude kinderen” onder ons ook veel glijplezier kunnen beleven. Wie wil er nou niet gaan Human Icebowlen.

Hierbij worden mensen als glijobjecten gebruikt om zoveel mogelijk kegels om te stoten. Voor niet alleen jong is er dus wat te beleven op de indoorschaatsbaan bij Otterlo Events maar voor de wat oudere ook.

Het beloven drie heerlijke 'onrustige' weken te worden.

Meer berichten