CD-presentatie Christian Verwoerd in Lunteren

Tijdens een viertal concerten presenteert Christian Verwoerd in januari en februari samen met zijn band de nieuwe cd 'Tussen Egypte en Kanaän'. Op zaterdag 20 januari zijn ze in Lunteren.

Lunteren - Als bezoeker wordt je meegenomen op een unieke woestijnreis. Het is het verhaal van een verlost volk dat onderweg is naar het Beloofde Land. De veelzijdige setlist van nieuwe liedjes zullen je bemoedigen en aansporen op je levensreis met God.

Christian Verwoerd is een christelijke zanger en liedjesschrijver en zingt al verschillende jaren op allerlei plekken in het land. Zijn nummers hebben betrekking op verschillende thema's uit het geloofsleven. Het evangelie van het komende Koninkrijk en het herstel van Israël hebben een grote plaats in het hart van Christian en dus ook in zijn muziek. Het is zijn verlangen om mensen dichter bij God te brengen, zodat er herleving plaatsvindt in de gemeente van de Heere Jezus.

De cd wordt in januari en februari gepresenteerd tijdens concerten in Gorinchem, Lunteren, Bodegraven en Emmeloord. Bestel je kaarten via https://www.truetickets.nl/christian-verwoerd

Meer berichten