De Streekschool wordt een Integraal KindCentrum (IKC) voor kinderen van 0-13 jaar.
De Streekschool wordt een Integraal KindCentrum (IKC) voor kinderen van 0-13 jaar.

Eerste open dag Streekschool Hoenderloo

Na de goedkeuring van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gaat de Streekschool in Hoenderloo in augustus 2018 echt van start.

Hoenderloo - Op zaterdag 13 januari vindt om 15.00 uur de eerste open dag plaats, waar kennis gemaakt kan worden met de nieuwe school en kinderdagverblijf Pommetje. Centraal staat: hoor en wederhoor. Ideeën kunnen, naast mondeling te vertellen, ook op het grote ideeënbord worden geplakt. Om 16:00 uur wordt de naam van de school bekend gemaakt. Aansluitend wordt voor alle bezoekers een borrel verzorgd. De open dag vindt plaats bij het toekomstige schoolgebouw aan de middenweg 31 te Hoenderloo.

De Streekschool Hoenderloo betrekt iedereen graag bij de school, daarom is er een prijsvraag uitgezet voor een nieuwe naam. De ideeën stroomden binnen en uit de 45 inzendingen is een naam gekozen. De nieuwe naam wordt om 16:00 uur bekend gemaakt op de open dag.
De Streekschool wordt een Integraal KindCentrum (IKC) voor kinderen van 0-13 jaar. Kinderopvang, Peuterspeelzaal, Basisschool, VSO en BSO vinden plaats onder één dak. De disciplines versterken elkaar en begeleiden de kinderen in de volle breedte van hun ontwikkeling. De kinderen leren regelmatig spelend buiten in de natuur.
Het IKC heeft een regiofunctie binnen de driehoek Ede, Apeldoorn, Arnhem.

Meer berichten