Logo edesepost.nl

Sportservice Ede neemt beheer over van sportzaal De Spil in Harskamp

Sportservice Ede neemt vanaf 1 januari 2018 het beheer en de exploitatie over van sportzaal De Spil in Harskamp. De taak wordt overgenomen van de Stichting sportaccommodatie dorpshuis de Spil die 21 jaar lang met zorg en toewijding haar taak van beheerder en exploitant heeft uitgeoefend. Sportservice Ede is erg ingenomen met deze taakuitbreiding.

Harskamp - Tijdens de afgelopen maanden zijn door Sportservice Ede, in samenwerking met de gemeente Ede en het bestuur van de Stichting de Spil, voorbereidingen getroffen om de overname van het beheer zo goed mogelijk te laten verlopen . Daarbij is uitgangspunt dat bij voorkeur het huidige gebruik zoveel mogelijk wordt voortgezet en verder wordt uitgebouwd. Nieuwe sport- en sociale initiatieven zijn van harte welkom.

De sportzaal van de Spil bestaat uit twee delen. De zaal is geschikt voor diverse sporten zoals zaalvoetbal, turnen, badminton, tafeltennis en ook voor evenementen zoals kinderbijeenkomsten en de intocht van Sinterklaas. Naast de zaal ligt een fraaie foyer die gebruikt kan worden voor de zogenaamde derde helft en voor andere sociale doeleinden in het verlengde van sport. Denk daarbij aan koersbal, dansen, biljarten en Meer Bewegen voor Ouderen. De Spil beschikt ook over een vergaderzaal voor vergaderingen tot ca. 70 personen en deze zaal is tevens geschikt voor presentaties, workshops en dergelijke.

Wilt u de zaal boeken - structureel of incidenteel? Tel. 0318-692506 doorkiesnr. 1, of stuur een e-mail naar verhuur@sportservice-ede.nl

Meer berichten

Shopbox