Logo edesepost.nl


Een gedeelte van franchisenemers voor het stationsgebouw in Ede. (Foto: Johan Swaneveld)
Een gedeelte van franchisenemers voor het stationsgebouw in Ede. (Foto: Johan Swaneveld) (Foto: Johan Swaneveld)

Zuster in de buurt in oude stationsgebouw

Voor wie verbinden als doel heeft, bestaat geen betere locatie dan een monumentaal stationsgebouw. Afgelopen vrijdag legde tijdens een feestelijke bijeenkomst in het voormalige NS-station Ede Centrum, sinds oktober het hoofdkantoor van de landelijke thuiszorgorganisatie Zuster in de Buurt, oprichter Paul Hager aan een honderdtal betrokkenen uit waar het zijns inziens in de thuiszorg om draait.

Ede - Bij Zuster in de Buurt spelen de begrippen authenticiteit, verbinding, zingeving en bezieling een hoofdrol. Vanuit die concepten regelen wij landelijke thuiszorg door zelfstandige ondernemers die te vergelijken zijn met de ouderwetse wijkzuster van vroeger, doordat in onze structuur de wensen van onze cliënten centraal staan, krijg je via Zuster in de Buurt letterlijk je zèlf gekozen zuster of broeder aan je bed.”
Zuster in de Buurt verbindt het oude met het nieuwe. Hager: “Wij werken met zelfontwikkelde software, waardoor wij verbeteringen en vernieuwingen terstond kunnen invoeren. In de persoonlijke contacten blijven wij opzettelijk een beetje ouderwets: onze zuster in de buurt is echt jóuw zuster (of broeder) in jóuw buurt. Daar zit een flink deel van dat verbinden in.''

De grootste franchiseorganisatie in de zorg, Zuster in de Buurt heeft jarenlange ervaring in de thuiszorg. Zorgorganisaties richten zich op hetgeen u niet meer kunt. Meer info: zusterindebuurt.nl.

Meer berichten

Shopbox