Logo edesepost.nl


Kippie Grill & Maaltijden is op 29 november in het centrum van Ede geopend
Kippie Grill & Maaltijden is op 29 november in het centrum van Ede geopend (Foto: Diana Kervel)

Edese vestiging van Kippie Grill & Maaltijden geopend

Met het doorknippen van het ceremoniële lintje op woensdag 29 november door 3-jarige dochter Sylvie is voor franchisenemer Bart Pijpelink een droom uitgekomen met het runnen van zijn eigen vestiging van Kippie Grill & Maaltijden.

Door Diana Kervel

Ede - ''Wij verwachten met het oog op de komende feestmaand veel belangstelling voor onze specialiteit de Kippiepan. Deze pannen zijn gevuld met een ruime keuze uit kipproducten en kunnen opgewarmd worden in de oven of magnetron'', vertelt Bart Pijpelink. Daarnaast biedt de grill- en maaltijdenwinkel ook versbelegde stokbroden en pistoletjes, maar ook broodjes kipkroket, kipburger en kipfrikandel.

De medewerkers van Kippie leggen zelf de laatste hand aan de producten waarbij te denken valt aan het kruiden en marineren.

Franchisenemer Bart Pijpelink heeft een uitgebreide training gehad bij andere vestigingen van Kippie. ''Een hele tijd terug heb ik mij aangemeld als franchisenemer bij Kippie. Het duurde even voordat er een geschikte locatie gevonden was, maar nu is dan eindelijk de tijd aangebroken dat ik mijn eigen kippenwinkel ben gestart in Ede.'' Met het openen van de winkel door mijn oudste dochter, staan de deuren wagenwijd open voor alle klanten.'
Kippie is gevestigd op Hof van Gelderland 1 (centrum, tegenover de Hema) in Ede.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox