Sinds 3 oktober kunnen ze hiervoor terecht bij Goudwisselkantoor Ede aan de Telefoonweg 73. 
Sinds 3 oktober kunnen ze hiervoor terecht bij Goudwisselkantoor Ede aan de Telefoonweg 73. 

Goudwisselkantoor nu ook in Ede: centrale locatie goed bereikbaar

De prijzen van goud en zilver staan hoog. Veel mensen besluiten dan ook hun oude sieraden, munten, horloges en diamanten in te wisselen voor contant geld. Sinds 3 oktober kunnen ze hiervoor terecht bij Goudwisselkantoor Ede aan de Telefoonweg 73. Het kantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Ede - Het kopen en verkopen van kostbaarheden en verzamelobjecten is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid.


Persoonlijk contact

Het is dan ook prettig als ze in hun eigen plaats terecht kunnen bij een firma met veel ervaring en waar persoonlijk contact voorop staat. Dit is terug te vinden bij het familiebedrijf Goudwisselkantoor, die al meer dan 30 jaar in edelmetalen en verzamelobjecten handelt.


Privacy

Goudwisselkantoor Ede is door de centrale locatie goed bereikbaar, zowel per auto als openbaar vervoer. In het pand is een ontvangst- en wachtruimte en apart taxatiekantoor. Hier laten bezoekers in alle rust en privacy hun bezittingen beoordelen en kunnen ze het ook verkopen.


Jarenlange ervaring

Goudwisselkantoor van familie De Ruiter heeft meer dan 70 locaties in Nederland en België. Hoe komt het dat het bedrijf zo gegroeid is? Erik de Ruiter: "Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in de goud- en zilverhandel en bieden een goede prijs. Bovendien zijn we discreet en is alles inzichtelijk. Zo testen en taxeren wij de voorwerpen waar de klant bij is, in een aparte taxatieruimte. Daar nemen we alle tijd voor. Vervolgens kan men bij ons kiezen voor contante betaling of overschrijving via de bank."


Ruime openingstijden

Bij Goudwisselkantoor Ede kunnen bezoekers terecht voor verkoop, aankoop, terugkoop en veiling van goud en zilver, juwelen, munten en andere waardevolle objecten.

Het kantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Men kan zonder afspraak binnenlopen voor taxatie.

Meer informatie is te vinden op de website www.goudwisselkantoor.nl.

Meer berichten