Uitbreiding praktijk Fysiotherapie Beatrixpark

Verder beschikt het expertisecentrum over een Motomed.
Verder beschikt het expertisecentrum over een Motomed.

Fysiotherapie Beatrixpark in Ede heeft haar bestaande praktijk uitgebreid met als extra specialisatie de behandeling van ouderen en mensen met neurologische klachten. Tevens kunnen mensen in de eerstelijnszorg hier revalideren. Hiermee biedt Beatrixpark een unieke behandelomgeving in Nederland.

Ede - De opening van de nieuw gerealiseerde praktijkruimte zal plaatsvinden op zaterdag 25 november 2017 van 10.00 tot 14.00 uur aan de Willem de Zwijgerlaan.
Fysiotherapie Beatrixpark is de grootste fysiotherapiepraktijk in Ede en is al jaren het vertrouwde adres voor mensen met lichamelijke klachten. In dit centrum werken 14 specialisten met ervaring op het gebied van mensen die zorg en fysiotherapie nodig hebben. Onlangs is de praktijk uitgebreid met extra ruimtes die met name geschikt zijn bij de behandeling van neurologische en geriatrische patiënten. In de prikkelarme oefenruimte staan nu nieuwe oefenapparaten die gericht zijn op een effectieve behandeling.
Een van deze apparaten is een speciale loopband voor met name mensen met een neurologische aandoening, zoals een beroerte of de ziekte van Parkinson, de zogenaamde C-Mill.

Verder beschikt het expertisecentrum over een Motomed, een apparaat waarmee de patiënt, ook zittend in een rolstoel, zijn arm- en beenspieren kan trainen. Tijdens het fietsen kan de patiënt naar een scherm kijken en door virtuele plaatsen fietsen.
De fysiotherapiepraktijk wil deze uitbreiding graag feestelijk openen en u bent van harte welkom daarbij aanwezig te zijn. De medewerkers van het centrum laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is.
Meer info: www.fysiotherapie-ede.nl.

Meer berichten
Shopbox