Logo edesepost.nl


Het Resto is elke woensdag geopend vanaf 17.30 uur in het Kernhuis aan de Parkrand 60.
Het Resto is elke woensdag geopend vanaf 17.30 uur in het Kernhuis aan de Parkrand 60.

Speciaal restaurant in Kernhuis Ede: Resto VanHarte

Zes uur, etenstijd. Gezellig met z'n allen aan tafel en met een bord lekker eten de dag doornemen en naar elkaars verhalen luisteren. Zo gaat dat in de Resto's van Resto VanHarte. Bij VanHarte staan lekkere, goedkope maaltijden op de kaart en iedereen is van harte welkom. Rondom de maaltijd organiseert VanHarte thema-avonden en activiteiten om mensen te informeren en met elkaar in contact te brengen.

Ede - Resto VanHarte is het gezellige restaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte ontmoet je nieuwe mensen, kun je bijpraten met buurtgenoten en is er altijd wat te beleven. Lokale artiesten treden op en vertegenwoordigers van wijkorganisaties vertellen over activiteiten in de wijk. Geregeld vinden er bijzondere activiteiten plaats, zoals een speeddate-marathon voor nieuwe vriendschappen of KinderResto's waar kinderen voor hun ouders koken. Kortom, Resto VanHarte is altijd een gezellige avond uit. Daarnaast biedt VanHarte vrijwilligers en stagiairs kansen om (weer) aan het werk te gaan.


Prettig gesprek

"Iedereen is bij ons van harte welkom, ook als je niet uit de buurt komt", aldus Restomanager Pascal van Doorm. "Ons streven is om mensen met verschillende culturele achtergronden in het Resto te krijgen. En mensen die niet snel naar een restaurant gaan vanwege de hoge kosten of mensen die alleen thuis zitten. Bij ons betaal je zeven euro voor een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner. Mensen met een minimum-inkomen betalen de helft. Ook studenten zijn van harte welkom. Eenmaal aan tafel met een lekkere maaltijd, ontstaan de prettige gesprekken vanzelf. Daarnaast is het Resto ook een hele gezellige plek om vrijwilligerswerk te doen." Het Resto is elke woensdag geopend vanaf 17.30 uur in het Kernhuis aan de Parkrand 60. Het diner start om 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Kinderen zijn ook welkom.


Werk dat voldoening schept

De drijvende kracht achter VanHarte zijn de vele vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor hun buurt en medemensen. De vrijwilligers helpen met boodschappen doen, het voorbereiden van gerechten, afwassen en opruimen. Maar ook met de organisatie van feestelijke of interessante activiteiten. Weet je veel over een onderwerp en wil je daarover vertellen? Kun je goed organiseren? Ben je graag gastvrouw of gastheer? Maak je muziek?

Kom langs of geef je op bij Restomanager Pascal van Doorm, p.vandoorm@restovanharte.nl, M 06 4647 4710.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox