Logo edesepost.nl


Op de stormbaan van de Mauritskazerne wordt een sfeervol festivalterrein ingericht, waar je van 15.00 uur tot 22.00 uur kunt proeven van alles wat de wilde Veluwe te bieden heeft.
Op de stormbaan van de Mauritskazerne wordt een sfeervol festivalterrein ingericht, waar je van 15.00 uur tot 22.00 uur kunt proeven van alles wat de wilde Veluwe te bieden heeft.

Proef de wilde Veluwe in Ede

Op zaterdag 21 oktober is het groot feest in Ede. Op de stormbaan van de Mauritskazerne wordt een sfeervol festivalterrein ingericht, waar je van 15.00 uur tot 22.00 uur kunt proeven van alles wat de wilde Veluwe te bieden heeft.

Ede - Acht koks krijgen op het terrein een eigen kookeiland waar ze twee nieuwe gerechten gaan klaarmaken. Daaromheen wordt het terrein aangekleed met een sfeervolle wildmarkt, interactief theater, DJ-lounge, openlucht koffiebar, demonstratie tenten en een pop-up wellnessplein midden tussen de bomen.

Speciaal voor dit gloednieuwe festival zijn acht koks aan culinaire specialisten met een passie voor het wilde thema gekoppeld. En we hebben het hier niet alleen over een passie voor hert, ree en zwijn! Maar ook voor al het eetbaars wat groeit en bloeit, wilde bieren, natuurlijke ciders, koken op open vuren, roken, wilde kazen, slakken, paddenstoelen, bacteriën en schimmels.
Om de acht kookeilanden heen komt een uitgebreide wildmarkt met rookkasten, wilde kruiden, Dutch ovens, bieren, wijnen, kookspullen, lokale producten, kookboeken, ciders etc. Op de markt kun je niet alleen lekker inkopen, maar zijn er ook demonstraties, dieren opzetten en het villen, uitbenen en schoonmaken van wild. Voor kinderen is er een aparte hoek op het terrein, waar zij onder begeleiding zelf hun maaltijd mogen bereiden.
Gedurende de gehele dag zal DJ Frans Iradi in de openlucht lounge muziek draaien. De Edese theatermaker Arno Setz heeft speciaal voor Störrig een interactieve theater act bedacht.

En voor de echte kookliefhebbers zijn er op de vrijdagavond voor het festival ook nog leuke wilde kookworkshops in het centrum van Ede te volgen. En met wandelaars en welnessliefhebbers sluiten we zondag het festival sfeervol af.

Het festivalterrein op zaterdag is gratis toegankelijk. Je betaalt alleen voor je eten en drinken en als je even wilt uitrusten in de hottubs of sauna's. Maar je mag van ons ook je eigen picknickmandje meenemen, geen probleem. Kijk op www.storrig.nl voor het hele programma en de routebeschrijving.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox