Logo edesepost.nl


Win kaarten voor: Ode aan idool Carol King

Esther Groenenberg brengt zaterdag 14 oktober in Theater Cultura een ode aan haar grote idool, de alom bewonderde Amerikaanse zangeres Carole King. Carol Kings grote meesterwerk 'Tapestry' uit 1971 staat centraal, aangevuld met talloze hits die ze schreef voor andere artiesten en uiteraard de muziek van haar soulmate James Taylor. Met haar drie begeleidende topmuzikanten roept Groenenberg vanavond de sfeer op van de fameuze nachtclub The Troubadour en geeft de zangeres zo het eerbetoon dat ze verdient.

Ede - Carol King, a naturel woman De muziekwereld in de jaren zestig werd achter de schermen gedomineerd door mannen. Toch waren er vrouwen die hun mannetje stonden en daar is Carole King er één van. Gedurende de jaren zestig schreef ze talloze hits voor andere artiesten en begin jaren zeventig brak ze door als solo artiest.
Esther Groenenberg bracht drie albums uit. Ze scoorde een grote YouTube hit met haar liedje Oh meisje en maakt deel uit van de meidenband The Bluebettes. Samen met The Bluebettes stond ze afgelopen seizoen in Theater Cultura in een uitverkochte zaal. Esther begeleidt zichzelf op de piano, waarbij Carole King als haar grote voorbeeld geldt.


Win vrijkaarten

Met welk bandleden treedt Esther Groenenberg 14 oktober op. Leden van
a. Bertolf
b. The Bluebettes
c. Her Majesty

Stuur het juiste antwoord op deze vraag naar redactie.ep@persgroep.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox