Logo edesepost.nl


The Good Lovelies uit het Canadese Toronto treden woensdag 18 oktober op in Ede.
The Good Lovelies uit het Canadese Toronto treden woensdag 18 oktober op in Ede.

Win kaarten voor optreden The Good Lovelies in Bospoort

De Canadese close harmony groep The Good Lovelies treedt woensdag 18 oktober op in Café de Bospoort in Ede. Het optreden, georganiseerd door luisterpodium Live Stage Marnix, is onderdeel van een uitgebreide tour door Engeland, Nederland en Duitsland.

Drie lezers kunnen een set van twee vrijkaarten voor het aangekondigde concert winnen.

Hoeveel albums heeft het succesvolle Canadese trio The Good Lovelies uitgebracht?

a) 5

b) 6

c) 7.

Stuur het antwoord op bovenstaande vraag vóór maandag 16 oktober naar redactie.ep@persgroep.nl

The Good Lovelies, afkomstig uit Toronto, bestaan uit Caroline Brooks (zang, gitaar) Kerri Ough (zang, toetsen, banjo, gitaar) en Susan Passmore (zang, percussie, gitaar). Ze worden tijdens hun Europese tournee bijgestaan door bassiste MJ Dandeneau, voor het vaste publiek van Live Stage Marnix geen onbekende. De drie zangeressen kenden elkaar al uit de Canadese muziekwereld uit de tijd dat ze alle drie solo op de planken stonden. Tijdens een kerstconcert in 2006 speelden ze in dezelfde zaal en ontdekten ze hoe goed hun stemmen bij elkaar pasten. Vanaf dat moment gingen The Good Lovelies als trio verder. De muziek die ze maken is een mix van folk, country en jazz. Ze schrijven hun eigen songs maar gaan ook een goed gekozen cover niet uit de weg. Zo is hun prachtige vertolking van Leonard Cohen's Hallelujah veel geroemd. The Good Lovelies hebben inmiddels zeven albums uitgebracht die de nodige onderscheidingen hebben opgeleverd. Als echte live act zijn ze altijd onderweg. Ervaren performers, prachtige meerstemmige zang en veel uitstraling op het podium. "The Good Lovelies zijn hard op weg naar de top van hun genre", zegt Harmannus Harkema, programmeur van Live Stage Marnix. "We zijn blij dat we ze op tijd hebben kunnen boeken. Dit zou weleens een van de laatste keren kunnen zijn dat ze in een kleine zaal te zien zijn. Ik verwacht dat ze tijdens een volgende tournee uitsluitend de grotere podia zullen aandoen." In verband met de te verwachten drukte wordt reserveren zeker aanbevolen.

The Good Lovelies treden woensdag 18 oktober op in Café de Bospoort, Bospoort 1, Ede. Aanvang 20.15 uur, zaal open 19.45 uur, entree 12 euro. Kaartverkoop bij de zaal of via reservering@livestagemarnix.com. Voor meer info: livestagemarnix.com.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox