Logo edesepost.nl


Een voorproefje krijgen geïnteresseerden door middel van een bezichtiging van de gerealiseerde modelwoning. 
Een voorproefje krijgen geïnteresseerden door middel van een bezichtiging van de gerealiseerde modelwoning. 

Herbestemmingsproject De Stolpe in Harskamp komt tot leven

Estea houdt op woensdag 13 september in samenwerking met Domicilie een open huis in wooncomplex De Stolpe in Harskamp. In het betreffende gebouw aan de Tepelenburgweg 3, is een modelwoning te bezichtigen.

Harskamp - De transformatie van het voormalige zorgcomplex naar een fijne woonomgeving met 25 appartementen start in november dit jaar. Een voorproefje van dit eindresultaat krijgen geïnteresseerden door middel van een bezichtiging van de gerealiseerde modelwoning.


Gevoel bij de nieuwe Stolpe

Plannen zijn gemaakt, informatieavonden zijn achter de rug en de eerste inschrijvingen van kopers en huurders zijn binnen. Niets staat de renovatie van wooncomplex De Stolpe nog in de weg. Maar wie er langs de Tepelenburgweg 3 in Harskamp rijdt, zal nog niets van de nieuwe Stolpe te zien krijgen. Daarom is er vanaf 13 september een modelwoning te bezichtigen. De nieuwe bewoner van het wooncomplex krijgt hierdoor een goede indruk van zijn of haar toekomstige appartement.


Wonen in De Stolpe

De eerste kopers en huurders hebben inmiddels getekend voor een appartement in het wooncomplex. Meneer Ris (87 jaar) uit Lunteren gaat een appartement huren: "Ik kan nog goed zelfstandig wonen, maar stel dat er iets gebeurd, dan zit ik hier goed". Eén van de unieke extra's van het wooncomplex zijn de levensloopbestendige opties. Estea is samen met Opella een samenwerking aangegaan om bewoners met een zorgvraag te bedienen. Wonen in De Stolpe is echter ook mogelijk zonder gebruik te maken van de zorg. Zo neemt Nancy Wildschut (31 jaar) volgend jaar haar intrek in een appartement: "Familie, vrienden. Ik heb hier alles. Gelukkig heb ik hier mijn eigen plek gevonden."


Open Huis

Geïnteresseerden zijn welkom op woensdag 13 september vanaf 16.30 uur tot 19.00 uur aan de Tepelenburgweg 3. Onder het genot van een hapje en drankje ervaren bezoekers de prettige woonomgeving van De Stolpe. Voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om de woning te bezoeken tijdens het open huis, is er uiteraard de mogelijkheid om op een later tijdstip de woning te bezichtigen met de makelaar, Domicilie.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox