Logo edesepost.nl


Tygo tekent droomhuis en wint een iPad

Leerlingen van groep 7 & 8 mochten in mei tijdens de Bouwinspiratiedag in Veenendaal op een leuke manier kennismaken met bouw en techniek. Een terugkerend onderdeel is de tekenactie van Kelderman Bouw waarbij leerlingen worden gevraagd om hun droomhuis te tekenen. De jury koos na lang wikken en wegen de tekening van Tygo van Hardeveld. Tygo werd beloond met niets minder dan een iPad!

EDE/VEENENDAAL - Ook dit jaar werden weer de mooiste creaties getekend, van traditioneel tot hypermodern. De kinderen leefden zich uit. Pascal Arts, directeur van Kelderman: “Mooi om te zien hoe kinderen naar het ontwerp van de huizen kijken, maar zeker daarnaast ook al heel goed nadenken over duurzaamheid en uiteraard de mooiste domotica. Kinderen zijn zich al echt al bewust van milieuvriendelijke oplossingen en dat biedt perspectief voor de toekomst.” Maar liefst 3 winnaars werden verrast met een mooie prijs. Op de derde plek eindigde Murron Janzen, zij kreeg een Intertoysbon van 25 euro, Nienke van Klompenburg werd tweede en won een Intertoysbon van 50 euro en nummer 1 werd Tygo van Hardeveld.

De Bouwinspiratiedag is een initiatief van de afdelingen Zuid-West Veluwe en Veenendaal van Bouwend Nederland en het Knooppunt Techniek. Basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 werden uitgenodigd voor deze inspirerende dag.

Reageer als eerste
Meer berichten