Logo edesepost.nl


In de infotheek in de centrale hal van het ziekenhuis is de komende maanden veel informatie over ‘Beste zorg voor moeder en kind’ te vinden.
In de infotheek in de centrale hal van het ziekenhuis is de komende maanden veel informatie over ‘Beste zorg voor moeder en kind’ te vinden.

Infotheek ziekenhuis: Voeding en bewegen voor moeder en kind

Wat mag je wel en wat kun je beter niet eten tijdens de zwangerschap? Hoe leg je je baby goed aan? Wanneer krijgt je peuter zijn eerste boterham en wat doe je erop? Allemaal vragen die aanstaande en jonge ouders bezig houden. Vragen die de komende maanden beantwoord worden in de infotheek van Ziekenhuis Gelderse Vallei. De infotheek in de centrale hal is gratis toegankelijk.

EDE - Ben je zwanger? Of wil je zwanger worden? Dan is het goed om extra te letten op wat je eet, drinkt en of je voldoende beweegt. Dat is goed voor jezelf en voor je baby. Ook verandert er van alles in je lichaam als je zwanger bent. Je kunt last krijgen van zogenaamde zwangerschapskwaaltjes. In juli staat het thema 'Voeding en bewegen tijdens de zwangerschap' centraal. De infotheek belicht de zwangerschap en het belang van gezond eten en goed bewegen; wat mag je wel en wat kun je beter niet eten; hoe belangrijk is een gezond gewicht en wat kun je doen tegen zwangerschapskwaaltjes.
Borstvoeding is de beste voeding voor je baby en is ook goed voor jouw gezondheid als moeder. Zo beschermt het je baby tegen ziekten, en helpt de moeder om weer op gewicht te komen.
In de infotheek in de centrale hal van het ziekenhuis is de komende maanden veel informatie over 'Beste zorg voor moeder en kind' te vinden. Ook liggen er over de verschillende onderwerpen folders.

Reageer als eerste
Meer berichten