Logo edesepost.nl


Zomerfeest in speeltuin Korenbloem met hulp van wijk waardecheques

In maart 2017 startte speeltuin de Korenbloem met het inzamelen van de wijk waarde cheques. Doel was het houden van een groot kinderfeest in de speeltuin voor alle kinderen.

EDE - Het streefbedrag om deze dag te financieren was al snel gehaald. Leden, wijkbewoners, ondersteuners en allerlei andere mensen die de speeltuin een warm hart toedragen, doneerden hun cheque aan de speeltuin.

Zaterdag 17 juni was de grote dag van het feest. Zomerfeest 2017! Ruim voor opening meldden zich al veel kinderen en ouders aan het hek van de speeltuin. Toen het hek open ging stroomden de eerste gasten naar binnen. Kinderen keken met grote ogen om zich heen. Want waar kun je nu het best beginnen. De ballonnenclown? De stormbaan? , het springkussen of toch de grote draaimolen? Daarnaast waren er nog heel veel andere activiteiten. Oudhollandse spelen zoals het knikkerspel, gatenkaasspel, de kop van jut . De hele dag vertrok er voor de speeltuin een paardentram met 2 grote paarden ervoor. Iedereen mocht hiermee een ritje door de wijk meerijden . Er was genoeg te doen om je de hele dag op dit feest te vermaken.

Ook aan creatieve bezigheden was gedacht. Kinderen konden een bloempotje zelf schilderen en gevuld met een zelf uitgekozen zomerbloeier mee naar huis nemen. Veel kinderen gingen dan ook geschminkt met een creatie van de ballonclown en een gevuld bloempotje naar huis.

Alle kinderen die het feestje bezochten ontvingen een gratis ijsje en een koele frisdrank. Dat ging er op deze mooie, warme dag goed in.

Totaal hebben meer dan 550 kinderen het feest bezocht. Een prachtige dag waar de organisatie zeer tevreden op terugkijkt. Zonder de meer dan 40 vrijwilligers was dit nooit gelukt. Zij verdienen dan heel veel waardering.

Reageer als eerste
Meer berichten