Logo edesepost.nl


De opening, i.s.m. Kinderwerk Harskamp, bleek een topdag en goede start voor de Sportbieb.
De opening, i.s.m. Kinderwerk Harskamp, bleek een topdag en goede start voor de Sportbieb.

Sportbieb: gratis sport- en spelmateriaal lenen

SAM is de naam van een mascotte en staat voor: Samen, Actief, Meedoen. Het doel van SAM, een project van Sportservice Ede, is dat meer kinderen buiten spelen, in beweging komen en dit vooral met elkaar beleven.

HARSKAMP - Met deze doelstelling in gedachte heeft SAM een Sportbieb bij de Tepelenburgweg in Harskamp geopend op woensdag 17 mei. De opening, in samenwerking met Kinderwerk Harskamp, bleek een topdag en goede start voor de Sportbieb. Na inschrijving bij Sportservice Ede ontvangt ieder lid een SAM-pas waarmee gratis sport- en spelmateriaal kan worden geleend. Een groot succes blijkt. De eerste maand zijn er meer dan zestig kinderen lid geworden.


Open avond

Om iedereen uit Harskamp te laten ervaren hoe en wat er gebeurt rondom de Sportbieb SAM houdt Sportservice Ede op vrijdag 7 juli een open avond vanaf 18.30 uur bij de Sportbieb aan de Tepelenburgweg. Dit keer niet alleen voor kinderen, maar zeker ook voor ouders om samen te sporten, met elkaar een leuke avond te hebben en om te brainstormen over hoe dit succes kan worden voortgezet.

Wie naar de open avond wil komen wordt verzocht zich even aan te melden via: www.sportservice-ede/opendagsportbieb.

Reageer als eerste
Meer berichten